Stel je eens voor….

Stel je eens voor…. 8 maart 2018Leave a comment

Hoe zou het zijn als al jouw dagen moeiteloos en als vanzelf verlopen? Hoe zou het zijn als jouw droombaan voorbij komt? Hoe zou het zijn als je makkelijk en vrij kunt bewegen in een gezond en sterk lichaam? Hoe zou het zijn als alle sombere gedachten vervangen zijn door fijne? Hoe zou het zijn als je rust en ruimte ervaart in je leven op elk moment? Hoe zou het zijn als je gelukkig bent? Hoe zou het zijn als je overstroomt van de creatieve ideeën? Hoe zou het zijn als je financiën overvloedig zijn? Hoe zou het zijn als jouw leven op rolletjes loopt?

Het antwoord op al deze vragen hoef je zelf niet te geven! Als je “hoe” vragen stelt in meditatie en daarna de ruimte geeft aan je IK BEN, jouw hogere zelf, wordt de energie in beweging gezet en worden mogelijkheden gecreëerd die je zelf, met je gewone mind, je ego, niet had kunnen verzinnen. Gewoon, door de ruimte te geven aan je I AM om het antwoord op jouw “hoe” vraag in te vullen. Jij hoeft zelf vervolgens niets te doen. Werkelijk niets. Dus ook niet – vooral niet! – met je mind, je ego, te gaan zitten wachten op het antwoord en ongeduldig te worden over wanneer het zal komen. Laat alle gehechtheid aan de uitkomst los.

Geef het de ruimte, zeg: “Show me!”, laat het werkelijk los, doe niets anders dan er op vertrouwen dat de energie in beweging is gezet en het antwoord zich vanzelf zal aandienen. Misschien op een onverwacht moment, in een onverwachte vorm, maar het zal komen en het zal volmaakt zijn. Mooi hè?!