Over ons

Wat ons verbindt

Onze wegen kruisten elkaar op het podium. We kwamen elkaar tegen als freelance zangeressen en bleven contact houden. Een aantal jaar laten kwamen we er achter dat we allebei “toevallig” bij dezelfde coach beland waren, Marjolijn Loderichs van de I AM Academy. We wisten het niet van elkaar!

Intussen waren we gestart met onze band, D-licious Vocals, en ons contact werd intensiever. We besloten beiden te starten met de eerste I AM Jaartraining aan de I AM Academy in Haarlem. Een aantal jaar geleden hebben we het 3e jaar van deze opleiding afgerond en daarmee beëindigd. We zijn beiden als I AM coach en trainer verbonden aan de  I AM Academy.

Mariske Hekkenberg

De I AM  helpt mij mijn focus te houden op wat ik wil bereiken. Het geeft me rust in het dagelijks leven, maar ook bij verstoringen en confrontaties. Door I AM meditaties te doen, creëer ik innerlijke rust en kracht en sta ik stabieler in het leven. Het is fantastisch te merken hoe snel hierdoor iets omgezet kan worden van “negatief” naar “positief”.

Zo’n 8 jaar geleden kwam ik zelf in aanraking met spiritualiteit en de I AM Presence, na een aantal omzwervingen, op zoek naar “iets” om me beter te gaan voelen na een moeilijke periode. In mei 2019 heb ik het 3e jaar van de I AM jaartraining bij de I AM Academy van Marjolijn Loderichs in Haarlem afgerond en nu ben ik zelf trainer en I AM coach.

I AM is zo’n belangrijk deel geworden van mijn leven en heeft gezorgd voor zoveel verbetering en persoonlijke groei, dat ik graag anderen wil helpen dit ook te bereiken. Ik ben verbonden aan de I AM Academy  als I AM coach, online mentor, redacteur en geef ik online meditatie sessies en training aan het 2e jaar van de Online Jaartraining.

Evelyn Kallansee

Mijn hele leven ben ik al bezig met spiritualiteit. De zoektocht naar een concrete, toepasbare, praktische en sterke manier om problemen aan te pakken en mijn leven mooier te maken. Ik zag het licht aan het eind van de tunnel, maar kwam er maar niet uit! Ik las alles van Wayne Dyer, Neal Donald Walsch, Marianne Williamson, volgde Oprah, deed reiki, probeerde allerlei methodes. Vaak was het of te vaag of je moest een goeroe volgen of het was een piramide systeem.

Bij de I AM Academy van Marjolijn Loderichs vond ik een aardse, duidelijke manier en begon ik mijn pad door mijn ogenschijnlijke tunnel. Nu sta ik vol in het licht en deel ik mijn kennis als I AM coach en SOMA Breath trainer bij de I AM Academy. Ook geef ik online meditatie sessies voor Online Jaartraining deelnemers.