Energie hangt in de lucht

Energie hangt in de lucht 16 juni 2018Leave a comment

Een aantal jaren geleden liep ik een locatie binnen waar ik moest optreden. Ik opende de deur en meteen overviel me een naar gevoel. Ik zei: ‘Wat is hier aan de hand?’ tegen het personeel dat samen aan een tafel zat… ’Niets’, was het antwoord. Ik voelde me verward en het hele optreden bleef ik me raar voelen. Meteen gingen mijn gedachten ermee aan de haal: ‘Is er iets met iemand? Oh, ik voel me zelf gewoon niet goed, dat komt vast door…”, ect., ect.

De volgende dag hoorde ik dat er grote problemen waren tussen de mensen die werkten op de locatie, veel  emoties en veel boosheid.

Zoiets heb je zelf vast ook wel eens gevoeld. Dan kan je het volgende vast wel begrijpen: die energie ‘hangt’ dus in de lucht. Je zit thuis, voelt je okay, je doet je ding en opeens voel je een onprettige emotie. Meteen linken je gedachten daar iets aan van jezelf. Maar wat als het de energie is van iets anders, wat niets met jou te maken heeft? De rest van de dag loop jij misschien met dat gevoel en de door jou uitgekozen gedachten erover!

Als je leert jezelf beter te beschermen door de I AM energie, komen deze energieën minder snel binnen. Je kan leren de gedachten stroom die jou vaak overneemt te stoppen en een andere weg te kiezen. Daardoor is in mijn wereld een hoop veranderd! Ik vond het leven vaak zwaar, emotioneel en moeilijk, ook al ben ik van nature positief! Nu ervaar ik het leven als prachtig!! Ik weet wat ik moet doen als er iets op mijn pad komt wat moeilijk lijkt. Sterker nog, je kan veel van te voren beïnvloeden, want zoals er een ‘negatieve’ golf in de lucht hangt, is er ook een zeer sterke positieve energie waarop je kunt inloggen door de juiste focus.

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Je kunt bij ons een sessie doen (Evelyn: Haarlem/Alkmaar, Mariske: Epse, of met één van ons via Skype, FaceTime, etc.)!

Zie www.iam-meditatiecoach.nl of ga naar www.iamacademy.nl te Haarlem!