Oplossen van blokkades (IAMDR)

 
Het oplossen van onderbewuste blokkades, imprints, overtuigingen
en ervaringen

 

Het clearen van een blokkade (IAMDR)

Bewuste en onderbewuste blokkades kunnen een rode draad vormen in alles wat je meemaakt in je leven. Bijvoorbeeld doordat je telkens dezelfde thema’s tegenkomt, of het gevoel hebt “vast” te zitten en je er niet uit komt, of blokkeert in je spirituele ontwikkeling of in de vorm van angst en paniek zonder dat je precies kunt benoemen waardoor dit komt.

Een ervaring kan je ook onderbewust hebben opgeslagen. Om maar een voorbeeld te noemen: als kind ben je misschien een keer vreselijk uitgelachen door je klasgenootjes om iets kleins; dit toont zich in je volwassen leven bijvoorbeeld als “je zeer ongemakkelijk voelen in groepen”, zonder dat jij nog bewust weet waar dit vandaan komt.

Sommige blokkades kennen we dus en kunnen we benoemen, anderen zitten “verstopt” in ons onderbewustzijn. Gemene deler is dat je er hier en nu last van hebt, of je nu weet waardoor dit komt of niet.

Er zijn verschillende technieken om blokkades op te lossen. Enkele technieken die bijvoorbeeld trauma’s oplossen, zijn EFT en EMDR. Voor acuut en bekend – maar onbehandeld – trauma, ontstaan in het hier en nu, verwijzen we je door naar je huisarts en/of een gecertificeerde EMDR therapeut. Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut, of je krijgt andere specialistische hulp, dan moet eerst overlegd worden met de behandelend arts, zodat er geen verschillende trajecten door elkaar lopen.

Wij gebruiken in onze coachings de door Marjolijn Loderichs (I AM Academy) ontwikkelde “IAMDR” methode: het oplossen van blokkades via de I AM. Wij zijn hiervoor opgeleid door Marjolijn. We lossen hiermee – in afstemming op de I AM –  op zielsniveau (de meestal onderbewuste) patronen, ervaringen en overtuigingen op die ten grondslag liggen aan de problemen die je nu ervaart en zetten er positieve, ondersteunende overtuigingen voor in de plaats. Het gebeurt vaak dat de blokkade in no time, binnen één sessie, volledig ontladen wordt. Hierbij is het niet nodig de oorzaak van wat er gebeurd is opnieuw te beleven; we focussen liever op wat jij wél wilt ervaren.

Een IAMDR sessie is geen vervanging voor EMDR therapie. Het wordt niet gedaan als acute trauma interventie. Het is geen therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.

Wat reacties

abstract-meditation-concept

Vandaag heb ik een prachtige ❤️ IAMDR gedaan met Evelyn. Dit gaat oneindig veel verder dan de EMDR waarmee trauma’s verwerkt kunnen worden.
Helend vanuit de Bron, wat heb ik hier levenslang naar verlangd. Dankbaar!

abstract-meditation-concept

Ha Mariske, wat een geweldige sessie was dat afgelopen donderdag, heel indrukwekkend. Ik zit echt in mijn lichaam nu, zo fijn. Heel heel veel dank!

abstract-meditation-concept

Op deze mooie dag mocht ik met IAMDR, in contact met Mariske, een diepe blokkade volledig en totaal oplossen in al mijn lichamen 💝, under God’s grace, in God’s most wise and perfect ways

abstract-meditation-concept

Oooh hoe fijn is dit!!! Dankjewel! Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen en tegelijk sterk heb gevoeld. Ik weet niet eens of ik dat wel eerder zo heb gevoeld. Dus heel veel dank voor de sessie van vanmiddag.

abstract-meditation-concept

Wat een rijkheid! Evelyn bedankt. Ik wil graag mijn ervaring delen. En dit wordt een lange want ik kan mijn enthousiasme niet inkorten deze is oneindig!!

Na onze sessie van afgelopen donderdag ervaar ik vrede, rust, alles is transparant en binnen bewust bereik. I AMMEN is mijn in sync breath, ik adem I AM.

abstract-meditation-concept

Hoi Mariske, het voelt alsof er een laag ballast verdwenen is. Dat is heerlijk! Ik voel me sterk. En voel me alsof er een deur open is waardoor ik verder kan. Dankjewel voor de mooie sessie.

abstract-meditation-concept

Nogmaals dankjewel voor vanavond. Ik voel me erg rustig en heel tevreden, blij zelfs 😊🙏🏼

abstract-meditation-concept

Dankbaarheid hier alom! De IAMDR sessie van vorige week en de bijbehorende prayer heeft gisteravond voor “a perfect job with a perfect salary” gezorgd! Dankjewel, Evelyn! Ik kom snel weer voor een sessie.

abstract-meditation-concept

Ik ben heel blij met je, Mariske. Je hebt me echt fijn en goed geholpen. Maandag en vooral vandaag heb ik ongelofelijk fijn en top gewerkt. Mijn I AM deed het werk. Er gebeurden wonderen in mijn trainingen; ik voel me heel krachtig en sterk en blij!

abstract-meditation-concept

😘 Dank dank dank. Voel me 10 kg lichter. ❤️💃

abstract-meditation-concept

Hoi Mariske, het is goed met me sinds onze sessie. Ik voel veel innerlijke rust en tevredenheid. Voel ook veel behoefte nu aan stilte en lees in heerlijke I AM boeken.

😊

Neem contact met ons op