Rescue 911

Als je hier en nu hulp nodig hebt

Rescue 911

Heb jij hier en nu hulp nodig? Mail of bel ons dan. We kunnen vaak dezelfde dag nog iets voor je betekenen. We bespreken kort de situatie en je krijgt direct een aantal krachtige tools die je kunt inzetten, zodat je rustiger wordt. We hebben een “Rescue 911 – Eerste hulp” meditatie gemaakt die je HIER kunt beluisteren. De meditatie is ook gratis te downloaden in onze webshop.

Heb je de ruimte om een coachingsessie te doen, dan plannen we deze zo snel mogelijk. Tijdens deze sessie pakken we onderliggende trauma’s en overtuigingen aan door middel van een IAMDR sessie (EMDR via de I AM; een methode die ontwikkeld is door Marjolijn Loderichs van de I AM Academy).

Heb je niet direct gelegenheid voor een sessie, dan kunnen we een meditatie op maat voor je inspreken. Deze ontvang je dan als MP3 via WeTransfer, zodat je de meditatie in alle rust thuis kunt beluisteren, wanneer en zo vaak als je wilt.

De gesproken meditatie wordt gemaakt na een korte telefonische intake. Daarna stemmen wij af op de I AM en vragen de juiste prayers, decrees en boodschappen die jij op dat moment nodig hebt. Deze spreken we in voor je. Je krijgt deze meditatie op maat vervolgens thuisgestuurd als MP3. Nadat je de meditatie gedaan hebt, ervaar je direct meer rust en ruimte in je hoofd, zodat je de situatie waarin je je bevindt beter kunt overzien en/of kunt veranderen.

Op een later moment kunnen we dan alsnog een sessie plannen, om onderliggende trauma’s te clearen.

Beluister HIER direct de Rescue 911 – eerste hulp meditatie

Voordelen

  • Snelle hulp, vaak dezelfde dag nog
  • Thuis of onderweg te gebruiken
  • Op jouw persoonlijke situatie afgestemd
  • Zo vaak te herhalen als je wilt

In onze webshop

Rescue 911 – Eerste hulp meditatie om jezelf snel rustiger te krijgen

Geleide visualisatie meditatie waarin je een aantal programmeringen mag loslaten

Wat reacties

abstract-meditation-concept

“Hoi Mariske, dank je voor de meditatie! Ik heb hem al 3 x gedaan en ik voel me al veel lichter.”

abstract-meditation-concept

“Deze meditatie helpt goed. Ik voelde de verbinding met mijn I AM weer🙏.”

abstract-meditation-concept

“Wat ik het fijne vind aan jullie meditaties is dat behalve dat jullie zulke mooie stemmen hebben, dat ik merk dat doordat jullie ook zo rustig spreken ik meteen het gevoel krijg van een warme deken die over mij heen wordt gelegd.
Alles is goed en alles is veilig en ik kom moeiteloos in de I AM staat.
Ik gebruik ze wanneer ik mijn eigen ritme kwijt ben geraakt door alle drukte en prikkels in mijn omgeving, of als ik s’nachts wakker schiet met gedachtes over mijn werk of over andere dingen, waar ik iets mee moet…
Het is heel fijn om te merken dat ik vooruitgang boek en dat het rustiger in mij gaat worden en dat ik veel meer vanuit de stilte in mijzelf aanwezig kan zijn.”

× Contact via WhatsApp