Ontvang gratis meditatie

Ter kennismaking sturen we je graag een gratis meditatie, zodat je kunt ervaren hoe dit voor jou voelt. Je kunt je hiervoor aanmelden op deze pagina. Je staat dan tevens ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Succes begint met het ondernemen van actie!

We willen je helpen je leven te verbeteren – je sterker, gezonder, stabieler en rustiger te maken, zodat je anders omgaat met de dingen die je dagelijks tegenkomt. Weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met je te laten inspireren door onze blogs. Ze geven je stof tot nadenken en alvast wat tools die je direct kunt toepassen.

Als je verdere actie wilt nemen en wilt ervaren wat het werken met de I AM / IK BEN voor jou kan betekenen, staan we klaar voor je!

Schrijf je in en ontvang een gratis meditatie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis meditatie!

  • Ter kennismaking met mediteren
  • Om te ontspannen
  • Oefening in focus op je ademhaling

Twijfel je?

Je inbox zal niet overspoeld worden met mails van onze kant. Je krijgt bericht als er een nieuwe blog of ander nieuws is. Bij inschrijving ontvang je een gratis meditatie ter kennismaking én je ontvangt als lezer van onze nieuwsbrief regelmatig een geleide of actieve meditatie, zomaar, voor niets.

Je kunt je te allen tijde ook weer uitschrijven.

Wat reacties

abstract-meditation-concept

“Geweldig wat het oproept in mijn koppie… geef niet op. Openheid van geest bereidwilligheid en eerlijkheid… 🙏🏻😘”

abstract-meditation-concept

“Hallo Mariske, bedankt voor je berichtje! Ik doe dagelijks de meditaties en knip regelmatig koorden door…word me ook al meer bewust van de I AM en dat voelt heel ondersteunend! Ook leer ik al meer om me niet mee te laten slepen door alle gedachten in mijn hoofd… ik realiseer me dat dat mijn mind is en dat het veel aangeleerde en zichzelf herhalende patronen zijn die getriggerd worden door iets! Er gebeurt een hoop al met al en dat is goed!”

abstract-meditation-concept

“Vandaag heb ik een prachtige ❤️ IAMDR gedaan met Evelyn. Dit gaat oneindig veel verder dan een EMDR waarmee trauma’s uit het hier en nu verwerkt kunnen worden. Helend vanuit de Bron, wat heb ik hier levenslang naar verlangd. Dankbaar!”

abstract-meditation-concept

“Hoi Mariske, dank je voor de rescue 911 meditatie! Ik heb hem al 3x gedaan en ik voel me al veel lichter.”

abstract-meditation-concept

“Op deze mooie dag mocht ik met IAMDR, in contact met Mariske, een diepe blokkade volledig en totaal oplossen in al mijn lichamen 💝, under God’s grace, in God’s most wise and perfect ways ✨”

abstract-meditation-concept

“Na 1 sessie gaat het eigenlijk al heel erg goed; de prayers en meditaties helpen mij ontzettend!”

abstract-meditation-concept

“De tools die ik bij de telefonische intake gelijk kreeg, hielpen direct. Het is fijn en krachtig.”

Neem contact op met ons