Trauma clearing (IAMDR)

        Het oplossen van onderliggende blokkades

 

Het clearen van een trauma (IAMDR)

Traumatische ervaringen en onderbewuste trauma’s kunnen een rode draad vormen in alles wat je meemaakt in je leven. Bijvoorbeeld doordat je telkens dezelfde thema’s tegenkomt, of het gevoel hebt “vast” te zitten en je er niet uit komt, of blokkeert in je spirituele ontwikkeling of in de vorm van angst en paniek als je een traumatische gebeurtenis hebt meegemaakt.

Een trauma kan je ook onderbewust hebben opgeslagen. Om maar een voorbeeld te noemen: als kind ben je misschien een keer vreselijk uitgelachen door je klasgenootjes om iets kleins; dit toont zich in je volwassen leven bijvoorbeeld als “je zeer ongemakkelijk voelen in groepen”, zonder dat jij nog bewust weet waar dit vandaan komt.

Sommige trauma’s kennen we dus en kunnen we benoemen, anderen zitten “verstopt” in ons onderbewustzijn. Gemene deler is dat je er hier en nu last van hebt, of je nu kunt benoemen waardoor dit komt of niet.

Er zijn verschillende technieken om trauma’s te clearen, zoals EFT en EMDR. Wij gebruiken in onze coachings de door Marjolijn Loderichs (I AM Academy) ontwikkelde “IAMDR” methode: EMDR via de I AM. Wij zijn hiervoor opgeleid door Marjolijn. We lossen hiermee – in afstemming op de I AM –  op zielsniveau (de meestal onderbewuste) patronen, trauma’s en overtuigingen op die ten grondslag liggen aan de problemen die je nu ervaart en zetten er positieve, ondersteunende overtuigingen voor in de plaats. Het gebeurt vaak dat het trauma in no time, binnen één sessie, volledig ontladen wordt. Hierbij is het niet nodig het trauma opnieuw te beleven; we focussen liever op wat jij wél wilt ervaren.

Wat reacties

abstract-meditation-concept

Vandaag heb ik een prachtige ❤️ IAMDR gedaan met Evelyn. Dit gaat oneindig veel verder dan de EMDR waarmee trauma’s verwerkt kunnen worden.
Helend vanuit de Bron, wat heb ik hier levenslang naar verlangd. Dankbaar!

abstract-meditation-concept

Ha Mariske, wat een geweldige sessie was dat afgelopen donderdag, heel indrukwekkend. Ik zit echt in mijn lichaam nu, zo fijn. Heel heel veel dank!

abstract-meditation-concept

Op deze mooie dag mocht ik met IAMDR, in contact met Mariske, een diep trauma volledig en totaal oplossen in al mijn lichamen 💝, under God’s grace, in God’s most wise and perfect ways

abstract-meditation-concept

Oooh hoe fijn is dit!!! Dankjewel! Het is lang geleden dat ik me zo ontspannen en tegelijk sterk heb gevoeld. Ik weet niet eens of ik dat wel eerder zo heb gevoeld. Dus heel veel dank voor de sessie van vanmiddag.

abstract-meditation-concept

Wat een rijkheid! Evelyn bedankt. Ik wil graag mijn ervaring delen. En dit wordt een lange want ik kan mijn enthousiasme niet inkorten deze is oneindig!!

Na onze sessie van afgelopen donderdag ervaar ik vrede, rust, alles is transparant en binnen bewust bereik. I AMMEN is mijn in sync breath, ik adem I AM.

abstract-meditation-concept

Hoi Mariske, het voelt alsof er een laag ballast verdwenen is. Dat is heerlijk! Ik voel me sterk. En voel me alsof er een deur open is waardoor ik verder kan. Dankjewel voor de mooie sessie.

abstract-meditation-concept

Nogmaals dankjewel voor vanavond. Ik voel me erg rustig en heel tevreden, blij zelfs 😊🙏🏼

abstract-meditation-concept

Dankbaarheid hier alom! De IAMDR sessie van vorige week en de bijbehorende prayer heeft gisteravond voor “a perfect job with a perfect salary” gezorgd! Dankjewel, Evelyn! Ik kom snel weer voor een sessie.

abstract-meditation-concept

Ik ben heel blij met je, Mariske. Je hebt me echt fijn en goed geholpen. Maandag en vooral vandaag heb ik ongelofelijk fijn en top gewerkt. Mijn I AM deed het werk. Er gebeurden wonderen in mijn trainingen; ik voel me heel krachtig en sterk en blij!

abstract-meditation-concept

😘 Dank dank dank. Voel me 10 kg lichter. ❤️💃

abstract-meditation-concept

Hoi Mariske, het is goed met me sinds onze sessie. Ik voel veel innerlijke rust en tevredenheid. Voel ook veel behoefte nu aan stilte en lees in heerlijke I AM boeken.

😊

Neem contact met ons op

× Contact via WhatsApp