Online live meditatie sessies

Alles is energie. Als je met meerdere mensen tegelijk mediteert, accelereert deze energie en is het effect nog krachtiger. ‘n Energetische “douche”!

Online live meditatie sessies

Vind je het lastig zelf de discipline op te brengen om regelmatig te mediteren? Of heb je nog nooit gemediteerd, maar wil je gaan ervaren hoe het voelt? Of wil je, naast je eigen meditaties, graag met regelmaat een geleide meditatiesessie in groepsverband ondergaan?

We starten eind 2019 / begin 2020 met live meditatie sessies c.q. “prayer circles” via onze besloten Facebook pagina. De sessies worden van te voren aangekondigd, zodat je er live bij kunt zijn. Ze blijven na afloop ook gewoon beschikbaar op onze Facebook pagina, zodat je de meditatie ook op een ander moment kunt doen. Ook al zit iedereen thuis, je ervaart de kracht van het groepsveld wel degelijk tijdens de sessie (zelfs als je deze op een later tijdstip doet).

Daarnaast starten we ook met live “Q&A” sessies op Facebook, waarbij je je vragen kunt stellen in het chatvenster en wij ze live beantwoorden.

Aanmelden voor de Facebook groep kan HIER.

Voordelen

  • Je voelt je na afloop ontspannen en energiek
  • Je gaat de I AM energie ervaren
  • Goed voor lichaam en geest
  • Samen mediteren versterkt de energie

In onze webshop

Geleide visualisatie meditatie waarin je kennismaakt met jouw I AM Presence

Geleide visualisatie meditatie waarin je een aantal programmeringen mag loslaten

× Stuur ons een WhatsApp